D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades de caràcter personal que ens ha facilitat de forma voluntària seran incorporades a un fitxer del qual és titular EL JARDÍ DE CAN MARC (Can Marc Begur, S.L. NIF B08919797) inscrita al Registre General de l’Agencia Española de Protección de Datos, i s'utilitzaran per a gestionar la seva alta al nostre butlletí electrònic així com per a remetre-li el Butlletí amb informació comercial de EL JARDÍ DE CAN MARC i novetats que considerem del seu interès a través del compte de correu que ens ha facilitat.

EL JARDÍ DE CAN MARC, com a responsable del fitxer, es compromet a respectar la confidencialitat de la seva informació de caràcter personal. Política de privacitat

Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició haurà de remetre una comunicació escrita a a strull@canmarc.cat des del compte de correu electrònic que va usar per tramitar l'alta en a especificant en l'assumpte "baixa".